Севиля посреща Арсенал на "Рамон Санчес Писхуан" в двубой от Група В на Шампионска лига. Единствената загуба на английския тим от началото на сезона, бе в миналия кръг на най-престижната клубна надпревара, когато тимът на Микел Артета отстъпи на Ланс. Преди това Арсенал победи убедително ПСВ Айндховен у дома. Носителят на трофея в Лига Европа Севиля записа равенствата в първите си два мача в групата.

Новият треньор на андалусийци Диего Алонсо залага на абсолютно същия състав, който започна и при равенството срещу Реал Мадрид преди няколко дни. Това означава, че Серхио Рамос отново ще ръководи отбраната на Севиля.

Микел Артета е предприел само една рокада от дербито с Челси. Такехиро Томиясу започва отляво на отбраната за сметка на Олександър Зинченко. Давид Рая запазва мястото си на вратата въпреки грешките от лондонското дерби. Габриел Мартинели дебютира в Шампионската лига, тъй като пропусна първите два мача. Томас Партей не е в групата, защото отново е контузен.

🟢 𝗧𝗘𝗔𝗠𝙉𝙀𝙒𝙎 🔵

One change from Saturday's game with Chelsea - COME ON YOU GUNNERS! pic.twitter.com/5eR4IfB9su

— Arsenal (@Arsenal) October 24, 2023

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!

Севиля: Ниланд, Навас, Рамос, Гудел, Акуня, Соу, Суамаре, Ракитич, Лукебакио, Ел-Несири, Окампос

Арсенал: Рая, Уайт, Салиба, Габриел, Томиясу, Йодегор, Жоржиньо, Райс, Сака, Жезус, Мартинели