Ливърпул и Нотингам Форест играят при 0:0 в мач от десетия кръг на Премиър лийг. Мърсисайдци ще търсят втори пореден успех в лигата след триумфа срещу Евертън в местното дерби преди седмица. С евентуални нови три точки те биха могли да се изкачат до третото място в класирането. От своя страна гостите са без победа в последните си пет двубоя и три поредни равенства.

Мениджърът на домакините Юрген Клоп прави една единствена промяна в своя тим спрямо титулярите преди седмица, като Луис Диас. Колумбиецът е в изключително сложна семейна ситуация, след като двамата му родители бяха отвлечени вчера, а до момента единствено неговата майка е освободена. На негово място се появява Диого Жота, който отбеляза попадение през седмицата в Лига Европа.

Our side to take on Nottingham Forest this afternoon 🔴#LIVNFO

— Liverpool FC (@LFC) October 29, 2023

Наставникът на Нотингам Стив Купър прави промени в схемата, като залага на трима бранители. Муса Ниакате, Уили Боли и Серж Орие изграждат сърцето на отбраната, а пред тях са са подредени четирима полузащитници. Атаката пък ще бъде водена от Антъни Еланга.

✌️ Two changes from #NFOLUT.
🔙 Moussa and Ola return to the XI.
🇳🇬 Taiwo back in the squad.

Our line-up to take on @LFC.

📋 #LIVNFO

— Nottingham Forest (@NFFC) October 29, 2023
Последвайте канала ни в