Звездата на Монако Майк Джеймс се ядоса на коментар на фен, който твърди, че новото попълнение на Олимпиакос Александър Везенков е по-добър играч от него. В едно от последните си “живи” включвания в Инстаграм Джеймс отвърна по следния начин на зрителя:

H απάντηση του Μάικ #James σε σχόλιο ότι ο Σάσα #Vezenkov είναι καλύτερος: ''Καλύτερος; Σε τι;'' #olympiacosbc #paobc #euroleague pic.twitter.com/uUiOHSAY5R

— Vagelis Papadimitriou (@euagelos_pap) July 26, 2024

“Везенков е по-добър от мен? В какво? Няма начин да си ни гледал и да излезеш с такова твърдение”, обърна се към фена Джеймс.

Американецът и българинът са последните двама най-полезни играчи в Евролигата, като Джеймс спечели наградата за тази година. Той записа средни показатели от 17.9 точки, 4.1 борби и 5.1 асистенции с отбора на Монако, като помогна на монегаските да достигнат до четвъртфиналите в надпреварата.

Везенков пък постигна средно по 17.6 точки и 6.8 борби през сезон 2022/23, когато грабна приза за MVP. Тогава той поведе Олимпиакос към финала в Евролигата, който бе загубен злощастно в последните секунди от Реал Мадрид. 

Следвай ни: