Ветеранът в защитата на Манчестър Юнайтед Джони Еванс призна, че се възхищава на силата на мениджъра на отбора Ерик тен Хаг. Слуховете за уволнението на нидерландеца съпътстват почти целия му престой до момента на “Олд Трафорд”, но въпреки това той продължава да отстоява собствената си философия, без да се влияе от външния шум, твърди Еванс. “Червените дяволи” записаха най-лошия си старт в Премиър лийг изобщо и въпреки че по време на паузата за националните отбори Тен Хаг не беше заменен, той продължава да бъде фаворитът на всички букмейкъри за това да стане следващият уволнен мениджър в лигата.

“Тен Хаг е много силен човек и аз му се възхищавам за това. Виждате, че той е много принципен в начина, в по който иска да работи, както и в начина, по който иска да се държи като човек. Много рядко се променя. Показва истинска сила по отношение на това кой вярва, че е, и кой иска да бъде. Той винаги в много позитивен и посланието му винаги е едно и също.

Можем да извлечем позитиви от играта на отбора в защита през този сезон. Искаме обаче да добавим повече голове. Те (б.ред. - треньорският щаб) винаги гледат положителната страна и търсят начин къде можем да се подобрим, без да позволяваме на външния шум да ни влияе", заяви Еванс в интервю за "Скай Спортс".

Следвай ни:

Снимки: Imago