Старши треньорът на Балкан Ботевград Васил Христов говори пред Sportal.bg след загубата на неговия тим от Шумен с 94:92 в приятелски мач, игра в „Арена Ботевград“.

Христов говори за двубоя с Шумен, началото на новия сезон в Sesame НБЛ след окончателното отпадане на Черноморец, както и за участието на Балкан във ФИБА Къп, където ще срещна отборите на Билбао, Превидза и Кутаиси. Треньорът посочи испанският Билбао за категоричен фаворит в групата, но бе категоричен, че неговият тим ще даде всичко от себе си във всеки един от двубоите.

„И там имаше много неясноти дълго време. Отборът на Билбао е безспорен фаворит в групата. Ние се изправихме срещу тях и миналата година, общо взето половината им състав е същият. Имаме информация вече за всички отбори. Ние, както вече съм казвал няколко пъти, сме представители на Балкан и винаги излизаме за победа във всеки един двубой, ние сме длъжни да даваме най-доброто от себе си, така че трябва да се подготвим максимално добре за всеки един двубой“, каза Васил Христов пред камерата на Sportal.bg.

Следвай ни:

Снимки: Sportal.bg