Старши треньорът на Монтана Танчо Калпаков говори след равенството с Пирин (1:1) на стадион "Огоста". Неговият тим беше много близо до победата, но допусна гол в добавеното време на срещата и разликата от 4 точки между първите два отбора в класирането се запази.

"Равенството е факт. До последно искахме да победим. Момчетата вложиха доста усилия през всичките 90 минути. За жалост не успяхме да се поздравим с победа. Трудно се говори след такива мачове. Бяхме отборът, който създаде повече чисти положения и повече заслужавахме победата.

Ще изгледаме ситуацията, аз го отдавам на малшанс. Футболът се решава от малките детайли. Когато не успяхме да затворим мача, футболът наказва. Приемаме равенството. Надиграваме се с всички отбори и засега се представяме на добро ниво. Живеехме с мисълта за победата, за да скъсим разликата до лидера.


Както ние, така и те, не ни изненадаха. И двата отбора бяха предпочели да имат сигурност. След последния резултат, за Пирин беше важно да не загуби този мач. Това, което имахме като план за мача, се сбъдна. Няколко минути ни разделиха от победата", каза Калпаков.

Следвай ни: