Снимки: „Петел”

Тотално блокиран е районът около Шишковата градинка, където в момента се извършва подмяна на подземната инфраструктура като част от мащабен ремонт.

Както „Петел” писа, върху безценните находки на това място е предвидено да се направи "водно огледало", а стойнността на проекта е около 1,5 милиона лева. 

Именно заради този проект обаче работещите и живущите около Шишковата градинка са поставени в безизходица.

Няма абсолютно никакво място за паркиране, а полицията дебне постоянно, и на практика, ако нямаш гараж, няма как да имаш кола.

Живущи наоколо разкриха за „Петел”, че са намалени с 80 % местата, на които се е паркирало.

Ако отидеш до Шишковата с кола в събота и неделя, паркирането отнема около 1-2 часа, през които се въртиш в кръг в уличките. Спреш ли, веднага се появява полицай отнякъде.

„Все едно сме най-големите престъпници в този град. Един майстор беше дошъл на авария в частен дом и 2 часа обикаляше, а полицията не му даваше даже да спре да изчака на човека. Тотален блокаж е тук, тъй като на платените паркинги на „Одесос” и „Черно море” няма места, дори платени. Такова чудо не помня тук.” , коментира за „Петел” мъж, който живее в района.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html