Отборът на Тополи завърши 1:1 със Светкавица в мач от XXIII кръг на Трета лига – Североизточна група в село Тополи.

Така възпитаниците на Иван Найденов прекъснаха успешната серия на гостите от шест поредни победи без допуснат гол.

Светкавица излезе напред с гол от дузпа в 25-ата минута. В края на полувремето домакините изпуснаха да изравнят, тъй като Симеон Николов уцели гредата от дузпа, но в 88-ата минута тополци получиха втора дузпа и този път Славомир Събков бе точен.

„Започнахме добре и уцелихме греда още в 1-вата минута. После допуснахме попадение, а в 45-ата минута изтървахме да изравним. Симеон Николов изпълни добре дузпата и прати вратаря в другия ъгъл, но нямаше късмет, тъй като топката отскочи от гредата. След почивката и ние, и те изпуснахме. В последните 20 минути се заредиха доста пропуски за нас, като Роберто Марков и Микаел Асад изпуснаха очи в очи срещу вратаря. В 88-ата минута съдията посочи за втори път бялата точка в наша полза, след като техен футболист игра с ръка. Този път Събков не сбърка и ни донесе точката. Доволен съм от играта, единствено ме притеснява, че правим много пропуски и затова пропускаме да вземем повече точки от мачовете. Но ние сме млад отбор и имаме търпение към момчетата.”, заяви за „Петел” треньорът на Тополи Иван Найденов.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html