Отборът на Суворово за първи път в своята история се класира за финала за Купата на Аматьорската лига по футбол. Преди минути суворовци победиха Пещера (Галата) с 3:1 в Севлиево и ще спорят за трофея с Балкан (Ботевград).

Никола Василев откри за Суворово през първото полувреме, Пещера изравни след спорна дузпа в 55-ата мин., но с нови голове на Даниел Димитров - с глава в 78-ата мин, и отново на Никола Василев - в 83-ата мин., Суворово узакони превъзходството си и стигна до заслужен триумф.

Ето какво заявиха за "Петел" щастливите треньори на победителите Мартин Христов и Живко Бояджиев: "Теренът бе идеален за футбол, но условията за игра - трудни, заради странични фактори. Имаше хвърлени камъни и бомбички от трибуните, съдиите се уплашиха и ни спираха дори засади, когато наши футболисти бяха покривани с 3-4 метра. В крайна сметка логично спечелихме, защото бяхме по-добрият отбор. Искаме да поздравим момчетата, които правят впечатляващ сезон. До последно в третия ешелон затрудняваме професионалния Спартак, а сега ако вдигнем този трофей ще е прекрасно".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html