Силен детски футболен турнир ще се проведе във Варна от утре до неделя (2 - 5 май). Надпреварата е в четири възрасти - за родени 2008, 2009, 2010 и 2011 г. Домакин е местният клуб Шампиони със съдействието на Зоналния съвет на БФС, Министерството на младежта и спорта и дирекция "Спорт" към общината. Събитието е част от програмата на "Варна - европейски град на спорта 2019".


Сред участващите отбори са софийските Левски и БГ Барса, бургаските Нефтохимик и Звездичка, Дунав, Свиленград, варненските Шампиони, МФК Тича, Юнак, Тича и други. Състезанието става международно заради идването на молдовците от Шериф (Тираспол).
Мачовете ще се играят на терените на "Спортпалас", "Грандхотел Варна" и "Хаджиев Спорт Център" (бившето "Тринити" до спирка Акациите).
Целта на организаторите е талантите да играят повече мачове и за това във всяка възраст форматът ще е "всеки срещу всеки".
Предвидени са купи за призьорите, както и индивидуални награди за най-добрите състезатели.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html