Снимка Методи Христов

Най-новото кръгово кръстовище във Варна - в Максуда преди крайезерния път, предизвика бурни коментари в групата Виждам те КАТ - Варна.

Въпреки реконструкцията на платната, задръстванията са факт.

Освен това на мястото пресичат хора. 

Ето как оценяват ситуацията варненци с коментари под снимката:

"Направиха голям булевард да няма задръстване... но кръговото пак си ги събира хахах"

"Така ще е винаги в двата края на най-скъпият булевард в света,направен с много пари и малко акъл."

"До всички , които се дразнят от "ревящите" и недоволните - Ако си направите труда да прочетете за какво се "реве" , щеше да Ви се изЯсни , че основното недоволство не е от това , че се строи / от по-удобното никой не бяга ????/ , а от организацията на това строителство и откровените недомислици , включително и в планирането , за които се харчат НАШИТЕ пари !"

"И преди да има кръгово си беше така"

" От снимката до кръговото имаш не повече от минута....точно колкото секцията на един светофар. Чувал съм, че на Марс няма задръствания.

"Тапата се получава в долното кръгово, а не в новото...И тя една тапа 1-2 минути максимум..."

"Ейййййй! Мрънкачииии! Идете в Истанбул да мрънкате! Там няма задръстване! Никакви!"


"Кристиян Торлаков Вчера точно в този участък, мургави събратя изскочиха на булеварда да пресичат пред колата..Скриване или докладване на това"

"Много им се радвам на всички тук антихейтъри, антимрънками, антиоплакващи се и прочее оптимистични идеалисти. Не разбирам само защо всеки път щом някой каже мнението си за даден очеваден проблем, го ибвиняват в мрънкане и хейт. Ми скапа се града отдавна, това е."
 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html