снимки: „Петел“

Родители от Варна сигнализираха за старо и опасно съоръжение в градинка в район „Приморски“. Мястото за игра и отмора е в началото на ул. „Чаталджа“, в района на читалище „Отец Паисий“.

За разлика от хубавата и обновена скоро градинка пред самото читалище, тази е напълно изоставена, коментират родители. Лошото е, че там стои стара продънена пързалка, от която стърчат ръждиви винтове.

„Опасно е, а вече е пролет, скоро ще дойде и лятото и децата ще почнат да играят навсякъде. По-добре изобщо да я няма тази опасна пързалка, отколкото да стои в това състояние“, коментира майка, която живее в близост до градинката и сигнализира до „Петел“ за нейното състояние.

На един от входовете на градинката, която се намира в района, познат на старите варненци като „македонската махала“ има и поставена паметна плоча за 100-годишнината на Илинденско-Преображенското въстание. Дали от 2003-а, когато е поставен този знак на признателност мястото изобщо е облагородявано? Трудно е да се каже.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html