Снимка Кирил Лесов

Възмутеният гражданин Кирил Лесов‎ е пуснал сигнал за препятстващо паркиране от страна на полицейски служители до групата "Забелязано във Варна". Съобщението е изпратено и към signali@varna.bg. Публикуваме без редакторска намеса:


" Добър ден, Всяка сутрин в 07:30 за неопределено време ние гражданите ставаме свидетели на такова спиране (виж снимката).

Защо ли ? Защото това е в района на пазар Чаталджа, точно зад Общинска полиция, а автомобилите са на служителите и.

На предното стъкло са сложени някакви книжа, наподобяващи пътни листи или нещо такова, реално няма оставен контакт.

От снимката се вижда, че са запушени доста автомобили и какво правим в такава ситуация ?

Да извикаме паяк или да извикаме КАТ ? Защо ли ми се струва, че и в двата случая Уважаемите държавни служители ще си излязат невинни и най-много този който е подал сигнал да бъде ощетен ?

Спират автомобилите си и си мислят, че когато на автомобила пише "Полиция" това означава, че за тях не важат правилата? Не, това означава, че не спазват закона !

Щом може паяк да се появява (ИЗБИРАЕМО) от дъжд на вятър, най-често в ПРАЗНИЧНИ или в НЕДЕЛНИ дни да вдига коли в района на червения площад, значи могат да се появят и да свършат и тази работа."

Кажете ми откровено обаче, ако се подаде такъв сигнал дали ГРАЖДАНИНЪТ няма да си навлече повече проблеми от нарушителя ?

Още едно допълнение, щом КАТ може да съставя глоби по: снимки от радари, снимки от камери и т.н, значи може и от подаването на този сигнал. На снимката се виждат два НЕПРАВИЛНО спрени автомобила, на първия се вижда регистрационния номер, на втория не, но не смятам, че това е проблем да се провери кои служители са били на смяна и са били с автомобили и да се констатира нарушение и на другия (общо бяха три на брой единият беше спрял без нарушение, другите два по този начин).

Моля да предложите план за действие и съобщението ми да НЕ остане захвърлено в нищото, както се случва с неудобните сигнали,изказвания,писма и т.н. в нашата мила ДЪРЖАВИЦА ! "

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html