Снимка читател на "Петел"

Решил ли е кметът Иван Портних, който няма гараж в центъра да бъде принуден да си продаде колата?

Това се питат живущите от десетилетия там, които нямат възможност да се сдобият с паркомясто.

Това ги чака и хората в другите части на града, където Синята зона ще се разшири.

В "Синята зона" продължава намаляването на паркоместата и то на места, където далеч няма натоварен трафик или нужда от това.

"Здравейте. Това се случва на ул. Цар Самуил-Гръцка махала, гр. Варна. Нека всички да видят как от обещаните места за паркиране в синя зона намалят всеки ден. На 30.05 сутринта заличиха места за 4 коли, срещу гаражи от които се използва само ЕДИН. В самото начало на въвеждането на синята зона по същата улица В НАЧАЛОТО Ѝ пак бяха отнети 3 места, за които вие писахте по оплакване на друг гражданин. И така на цялата улица от ВЪЗМОЖНИ места за ПАРКИРАНЕ ЗА 12-13 КОЛИ има МЯСТО за точно 5бр, от които 3 почти не се местят...и това не е единствената улица с гаражи, които даже са пряко на улицата.. Сами си направете сметка, какво ще се случва когато се разширява зоната.. Дано се вземат мерки, как някои хора си позволяват да си издействат разрешение, като от гаража му има 4 м разстояние дори при паркиран автомобил, а сега може и камион да маневрира. Благодаря. Прикачвам снимка."

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html