На 3 юни 2019 в посока Юг в сутеренното ниво на сграда „Младост“ беше положен последният от 3-те осветени камъка. Вграждането на осветени камъни в основата на новостроящите се сгради е по стар български обичай, който „Явор“ АД винаги следва.

Камък Юг се намира в една от колоните на вход 2 на кота -2.88. Камък в посока Изток беше положен на 5 април, а камък – Запад, на 14 април тази година. И трите камъка са осветени от отец Добромир и са наречени да носят благоденствие и здраве на всички собственици на жилище в сградата.

Строителството на сграда „Младост” в едноименния жилищен комплекс във Варна започна през октомври миналата година. Към момента са изградени вертикалите към кота +2.79 на вход 1. Положен е фундаментът под вход 2 на кота -2.88. Готова е плочата на кота +5.05 на вход 3, а вход 4 е на ниво фундамент на кота -0.50. Наскоро вход 4 бе преустроен от административна в жилищна сграда, като там се откриха нови 30 апартамента за продажба.

Планирано е проектът да бъде завършен до края на следващата година. Около 80% от апартаментите в сграда „Младост“ вече са продадени. За продажба остават 36 апартамента, повечето от които във вход 4.

Явор" АД
0877 63 20 20
office2@yavorad.com
www.yavorad.com

 

*публикация
 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html