Димитър Маринов, който е първият български актьор, качил се на сцената на Оскарите, отправи своите съвети и пожелания към младите кинематографисти от кино школа „Братя Люмиер” при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

„Вярвайте в себе си. Вярвайте на мечтите си. Аз знам, че във всеки от вас има тръпка на страх. Страхът не е лошо нещо, докато не се превърне в паника. Страхът е вашето мерило за творчество. Той се превръща в паника, когато нямате самочувствие. Вие трябва да вярвате, че сте актьори”, заяви Маринов в специално видеообръщение от Калифорния. То бе прожектирано на премиерата на лентата „Децата и Госпожата”, която се състоя в талерия „Тереза Зиковска” във Варна. Видеопожелания към дебютантите отправиха също Мартина Апостолова, носител на отличието „Златна роза” през 2018 г., както и актрисата Ива Тодорова, която през тази година грабна „Икар”. Филмът „Децата и Госпожата“ предизвика смях, размисъл, бе калейдоскоп от пъстри настроения. След прожекцията всяко дете получи малък подарък По-късно ръководителката на школа „Братя Люмиер” Елица Матеева и нейните възпитаници Максим Панков и Стелиан Ганчев гостуваха в Радио Варна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html