С всеки следващ ден лятото във Варна се усеща все по-отчетливо, а градът забързва курортния си ритъм. И както винаги, шаренията и странните хора започват да стават все повече и повече.

В последните дни например мнозина са видели почти двуметров щъркел да се разхожда из варненския център с табела „Повече работни места за щъркелите“. Неговата фигура беше заснета и публикувана в групата във Фейсбук „Забелязано във Варна“.

Днес пък хората, минаващи край козирката срещу катедралата се натъкнаха на брадат млад мъж в костюм на Супермен.

Кадри от тази странна и забавна гледка публикува в социалната мрежа Славина Жекова.

 

Дали става въпрос за рекламни или обществени кампании, за туристически анимации или за за обикновена ексцентричност, на практика няма особено значение. При всички случаи тези интересни фигури подсилват ваканционното настроение. Още в края на май пък в центъра на Варна можеше да се види и Огледалния човек – уличен артист, изявяващ се като „жива статуя“.

Със сигурност в следващите месеци на лятото ще видим още много примери за оригинални и забавно изглеждащи хора по улиците на Варна.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html