Вчера около 08:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Васил Ставрев» и бул. «Хр. Смирненски», водачът на «Мерцедес» Р.И. (22 г.),  не спава указанието на знак "Стоп!", не пропуска и блъска «Рено», който се отклонява и блъска  «Фолксваген», който се движи в платното за насрещно движение.


Вследствие на инцидента е пострадала жена (57 г.), водач на втория автомобил, която получава контузни наранявания, прегледана е и освободена от болничното заведение, няма опасност за живота й.

По-рано вчера, около 06:10 часа, на пътя Варна - Бургас, 22-годишният водач на «Ауди» Д.С. от Силистра, поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска «Форд». Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (30 г.) от Ямбол получава фрактури на четири гръдни прешлена и контузия на мозъка, настанен е за лечение в болнично заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

Пак вчера, около 13:30 часа, на бул. «Осми Приморски полк», посока ж.к. «Виница»,75-годишният водач на  «Сеат» Й.М. от Варна навлиза частично в насрещната лента и блъска «Ауди». Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен от болничното заведение, няма опасност за живота му.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html