Още по темата
31.05.2019 / 16:49

Проф. д-р Евгени Станимиров е новият ректор на Икономически университет – Варна

На свое заседание на днес Академичният съвет на Икономически университет – Варна избра четирима зам.-ректори, предложени от ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

Зам.-ректор по учебна дейност и акредитация е доц. д-р Силвия Благоева, зам.-ректор по научноизследователска дейност и развитие на кадрите – проф. д-р Надя Костова, зам.-ректор по финанси и проектна дейност – доц. д-р Божидар Чапаров, зам.-ректор по интернационализация – доц. д-р Радан Мирянов.

Академичният съвет гласува и разкриването на длъжност главен секретар на ИУ – Варна. На тази позиция е назначен проф. д-р Стоян Стоянов – досегашен зам.-ректор по финанси.

По първа точка от дневния ред на заседанието Контролният съвет на ИУ – Варна представи доклад за законосъобразността на проведените на 30.05.2019 г. избори за органи на управление, според който те са извършени от редовно свикано Общо събрание в съответствие със Закона за висшето образование и вътрешната норбативна уредба на университета.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html