Манчестър Юнайтед посреща Ланс в предпоследен приятелски двубой за домакините от лятната подготовка. Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг залага на тим, който до голяма степен ще се доближава до титулярната единайсеторка, на която се очаква нидерландеца да заложи след седмица на старта на сезона в Премиър лийг. На вратата е новото попълнение Андре Онана, Рафаел Варан, който ще си партнира с Лисандро Мартинес, излиза срещу бившия си тим, новият капитан Бруно Фернандеш заедно с Каземиро и новото попълнение Мейсън Маунт са в халфовата линия, а Антъни, Маркъс Рашфорд и Алехандро Гарначо ще оформят атаката на тима. 

📋 Erik's Reds for our Old Trafford return 👊

Come on United! 🔴#MUFC

— Manchester United (@ManUtd) August 5, 2023

Вторият във Франция през миналата година Ланс до този момент е изиграл пет контроли през това лято, в които записаха две победи и три равенства. Гостите все още не са обявили своя състав за двубоя. 

J-1 avant #MUFCRCL 🔥

Voici les 22 joueurs convoqués par Franck Haise pour affronter @ManUtd demain à Old Trafford ! 👊#FierDEtreLensois

— Racing Club de Lens (@RCLens) August 4, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe