Интер вече си осигури услугите на халфа на Удинезе Лазар Самарджич, но може да привлече още един футболист на “фриуланите”. Става въпрос за нападателя Бето. 25-годишният португалец е резервен вариант за Интер, ако клубът не успее да се договори с Арсенал за Фоларин Балогун. 

“Нерадзурите” търсят усилване в предни позиции след раздялата с Един Джеко и Ромелу Лукаку. Допреди няколко дни клубът беше близо до подпис с Джанлука Скамака, но той ще премине в Аталанта. Сега избор номер 1 е Балогун, но той ще пристигне на “Сан Сиро” само ако Арсенал се съгласи да го продаде за по-малко от 40 млн. евро. 

Бето би струвал на Интер около 30 млн. Бившият футболист на Портимонензе впечатли с изявите си през миналия сезон и вкара 10 гола в Серия “А”. През първата си година с екипа на Удинезе той се разписа 11 пъти в италианския елит.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago