Фиорентина показа невероятен характер и навакса пасив от 2 гола, за да завърши 2:2 срещу Ференцварош в страхотен двубой от Група F в Лигата на конференциите. Барнабас Варга и Ибрахим Сисе вкараха за унгарския шампион, докато Антонин Барак и Жонатан Иконе донесоха точката на „виолетовите“.

Ференцварош започна устремено на „Артемио Франки“ и поведоха в резултата в 25-ата минута, когато Мохамед Бен Ромдан отигра топката към Барнабаш Варга, който не се притесни и директно я прати в долния ляв ъгъл.  

Шест минути след началото на второто полувреме Ибрахим Сисе беше на правилното място в точното време, за да засече добре изпълнен ъглов удар от Мохамед Абу Фани и да вкара втори гол за Ференцварош.

В 66-ата минута Фиорентина се върна в мача. Фабиано Паризи центрира добре от пряк свободен удар, намирайки Антонин Барак в наказателното поле, където резервата с глава порази вратата на гостите.

Феновете на Фиорентина бяха вдигнати на крака в 79-ата минута, когато Кристиан Куаме подаде на Николас Гонсалес и той вкара топката в опразнената врата. Голът обаче дълго бе преразглеждан с ВАР и в 82-ата минута решението бе, че е имало засада.

Тимът на Винченцо Италиано обаче не падна духом, а продължи да натиска и това даде резултат в 3-ата минута на добавеното време, когато Нико Гонсалес засече центриране в наказателното поле и прати топката към Жонатан Иконе, който от чиста позиция прояви хладнокръвие и вкара гол – 2:2!