Десният бек на Манчестър Юнайтед Диого Далот се присъедини към своя мениджър Ерик тен Хаг по време на днешната пресконференция преди утрешния сблъсък на “червените дяволи” в Шампионската лига. 20-кратните шампиони утре посрещат Копенхаген в изключително важен за тима сблъсък, тъй като до този момент записаха две поредни поражения от Байерн (Мюнхен) и Галатасарай и при още една загуба шансовете за продължаване в следващата фаза ще станат илюзорни. Далот отдаде значимото на Боби Чарлтън, след като легендата почина в събота.

“Този мач е възможност да покажем, че можем да изградим увереност и да се възползваме от момента на двете поредни победи. Винаги е по-лесно, когато печелиш. Показахме, че можем да намираме начини да печелим, разполагаме с фантастични играчи, които могат да ни дадат това, от което се нуждаем.

Индивидуално, когато пристигнах в клуба, исках да науча повече за историята, близка и по-назад във времето. Имах късмет да опозная Боби Чарлтън, защото той винаги бе там с нас, независимо дали печелим или губим. Винаги беше там, за да ни покаже признателност или пък за да ни каже, че можем да играем и по-добре. Той просто представляваше стандарта на този клуб и това, което искаме. Трябва да погледнем назад и да помислим, защото тези легенди са довели клуба до най-високите отличия, то ние трябва да следваме техните стъпки,” заяви Далот.