Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от победата над Севиля. “Топчиите” се наложиха с 2:1 при гостуването си в Испания и оглавиха класирането в група “В” на Шампионската лига. 

“Радвам се на успеха, защото през последните 10 години малко отбори спечелиха гостувания на този стадион. Хареса ми как играхме, особено в първите 60-65 минути. Правехме на терена точно това, което искахме”, заяви Артета. 

“При 2:0 имахме още положения и бяхме длъжни да вкараме трети гол. След като Севиля намали, си пролича, че те са отбор с опит и увереност в собствените си сили. Тогава се наложи да се защитаваме”, продължи наставникът на Арсенал. 

“Габриел Жезус? Днес той сътвори нещо специално и показа с какви качества разполага. В големите мачове имаме нужда точно от това. Габи обаче почувства болка в коляното и веднага поиска смяна, а той не е от футболистите, които биха го направили, ако няма сериозна причина. Ще трябва да видим какво е състоянието му”, добави Артета.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!