Победата с 2:1 над РБ Залцбург доближи Интер до фазата на директните елиминации в Шампионската лига. Италианският гранд дели първото място в група “D” с Реал Сосиедад, а старши треньорът Симоне Индзаги похвали футболистите си. 

“Много важна победа с оглед ситуацията в групата. В началото ни беше трудно, но след като открихме резултата, започнахме умело да контролираме мача. Освен това, реагирахме добре след получения гол”, заяви Индзаги. 

“Победата ни е заслужена. Имаме 7 точки, но групата е равностойна и всеки мач е важен. Сега ни предстоят две поредни гостувания, а знаем, че в Шампионската лига успехите не идват лесно”, изтъкна наставникът на “нерадзурите”. 

Преди двубоя с РБ Залцбург той заяви, че Лаутаро Мартинес заслужава да спечели “Златната топка”. 

"Според мен, той заслужава "Златната топка" заради изминатия път и трофеите, които спечели. Той трябва да бъде в топ 3, но не мисля, че ще спечели", каза Индзаги.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!