Отборът на Черно море Тича ще се събере в пълен състав в понеделник, разкриха от клуба пред Sportal.bg. Именно тогава последното звездно попълнение в селекцията на Георги Давидов - Родни Първис ще пристигне във Варна.

Американският гард е петият нов играч в състава на "моряците" за новия сезон в Sesame НБЛ, който стартира на 5 октомври.

View this post on Instagram

A post shared by БК Черно Море Тича (@bc_chernomoreticha)

Още в началото на подготовката се включиха Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев, малко по-късно към заниманията в зала "Христо Борисов" се присъедини и Дахуан Граф, а преди броени дни в морската столица пристигна и Джон Флорвиъс.

Варненци вече три седмици се подготвят усилено за новата кампания в елита на българския баскетбол, а следващата седмица ще изиграят и първите си контроли. Те ще участват в мемориалния турнир "Георги Христов" в Ботевград (19-21 септември), заедно с домакина Балкан и сръбския Раднички. След това Черно море Тича ще бъде домакин на Черноморските игри (26 и 27 септември) във Варна.

Старши треньорът Георги Давидов ще изведе своите баскетболисти в първи официален мач от новия сезон в Sesame НБЛ на 5 октомври, когато неговият тим приема Левски.

Следвай ни: