Наставникът на Добруджа Атанас Атанасов даде мнението си след поражението с 0:2 от Беласица във Втора лига. Орела прие философски загубата от "комитите", но отчете разочарованието от получения резултат в Петрич.

"Честитя победата на домакините - не ни пречупиха толкова, а ни вкараха с две изритани топки. Имахме достатъчно ситуации, които не развихме. Не добър мач за нас, естествено. Може би първият такъв за нас през сезона - наистина не играхме добре. Румен Руменов при всички положения липсваше, той е основен играч, но в крайна сметка сме 25 човека, всеки трябва да си взема шанса, когато получи такъв. Крайните ни защитници не бяха агресивни. Неща, които като ги съберем, се получава това, което стана.

Не е станало нищо фатално. Да, не е приятно, че губим, даже тук искахме задължително да победим. Следващият мач е най-важният, дори да бяхме победители. Има и такива дни, в които на повечето хора нещата не им вървят. Девети кръг е, днес не трябваше да изглеждаме по този начин, но футболът е така - побеждаваш, губиш, равни мачове, а в крайна сметка следващият мач е най-важният", каза Орела в Петрич.

Следвай ни: