Президентът на Цървена звезда Небойша Чович обяви, че бюджетът на “звездашите” ще бъде около 20-22 милиона евро за предстоящия сезон. Тимът, в който се състезава българският национал Коди Милър-Макинтайър, се цели в три купи и завършване в топ 10 в класирането в Евролигата.

“Бюджетът за състезателите ни е 14 милиона евро. Общо с всички разходи сумата ще нарасне до 20-22 милиона. До момента сме продали 10,191 абонаментни карти, като 350 от тях са за спонсорите ни, което ни носи 3.9 милиона евро. Билетите за отделните мачове ще бъдат по-скъпи, а абонаментните карти ще се продават до 30 септември. Цените на билетите за мачовете ще бъдат обявени в неделя.

Нашите цели са ясни. Да запазим трите си трофея - Купа Корац, Адриатическата лига и сръбското първенство, както и да завършим в топ 10 в Евролигата. Ако някой си мисли, че е нереалистично и вече ни критикува, окей. Миналата година спечелихме всички титли, но сега трябва да останем здраво стъпили на земята и да вървим стъпка по стъпка”, заяви Чович.

Следвай ни: