Един от най-популярните тиктокъри в Сърбия Милош Неделков бе в България за демонстративния мач между Григор Димитров и носителя на 24 титли от Големия шлем Новак Джокович.

Balkan Dad, както е известен, Неделков, засне забавно видео със своя сънародник преди шоуто в “Арена София”, а след това е с фолк певицата Камелия, на която Ноле е голям фен.

Именно нейната песен “Луда по теб” си припяваше Джокович в дните преди идването си в България, а в края на самия демонстративен мач помоли DJ Мартен да я пусне по високоговорителите в залата. Неговото желание не бе удовлетворено, но на последвалото арфър парти лично Камелия му я изпя на ушенце, създавайки страхотно настроение както у Новак, така и у всички присъстващи.

“Когато тенис треньорът ти е балканец”, така е озаглавено видеото, което вече е видяно от над 1,8 млн. души. В ролята на въпросния треньор влиза самият Милош Неделков, а “загрявката” в съблекалнята на Новак Джокович завършва с хоро и снимка на фона на кадър с ансамбъла по художествена гимнастика, спечелил златните медали на Олимпийските игри в Пекин 2020.

Следвай ни: