Отборите на Мизия и ЦСКА спечелиха титлите при девойките до 15 и до 18 години ма шампионата в Плевен, където се проведе вторият кръг от ДЛОП.

При 15-годишните боксьорките на Мизия спечелиха 2 златни и 2 бронзови медала в хода на турнира, което ги изведе до първото място в крайното класиране. Талантите на Локомотив София се поздравиха с 3 титли и 1 бронз, нареждайки се втори в генералното подреждане. Третото място в крайното отборно класиране отиде в посока БК Русе. Момичетата от клуба взеха две титли.

При 18-годишните над всички е ЦСКА. Талантите на червените спечелиха отборната титла, след като в Плевен грабнаха два златни медала. И тук Локомотив София е на второ място в крайното класиране, а третата позиция е за Спарта Монтана.

При младежите до 18 години над всички е Локомотив София. Столичани завършиха на първо място в крайното класиране след втория кръг в Плевен. Те изпревариха ЦСКА и Пирин в борбата за титлата.

По време на турнира през седмицата Локомотив София спечели златен и три бронзови медала, което бе достатъчно, за да могат железничарите да приключат на първо място в общото подреждане. Талантите на ЦСКА грабнаха 2 златни и 1 сребърен медал, което ги изведе до втората позиция в генералното класиране, а Пирин също приключи със злато и 3 бронза в хода на турнира.

Резултатите от ДЛОП II кръг в Плевен може да видите тук.

Следвай ни: