Новият изпълнителен директор на ЦСКА 1948 Стефан Сотиров говори пред Sportal.bg след Общото събрание на клуба. Именно на него Сотиров пое новата си длъжност, а пред нашата медия разкри какви са амбициите на клуба.

“Амбициите са да продължим с възходящото развитие на клуба. Изказвам една голяма благодарност на господин Добрин Гьонов, който през изминалите години направи така, че нашият клуб да стане образец за организация. Смятам, че това ниво на първо време трябва да го задържим и да го подобряваме малко по малко.

Целите пред ЦСКА винаги са максимални. Няма как да бъдат различни от това да бъде образец, да бъде във всяко едно отношение първенец и смятам, че няма как да имаме различни амбиции. Ако имаме различни амбиции от тези, значи няма как да бъдем в ЦСКА.

Това беше отчетно изборно събрание. Извън чисто приемането на отчети и доклади се обсъдиха някои идеи от членовете на сдружението.

10

До този момент бях ръководител на ДЮШ. Разбира се, тя е един важен компонент. Нашата политика е да даваме шанс на млади български момчета. Това е важно не само за нас, но и за българския футбол. Предстои да организираме нещата така, че в школата да бъдат нещата така, както бяха досега. Смятам, че нещата ще продължат да вървят в положителна насока”, заяви Сотиров.

Следвай ни: