Веднага след като беше преизбран за президент на БФВолейбол на днешното Общо събрание Любо Ганев обяви промени в някои от комисиите към федерацията.

Ганев съобщи, че Живко Желев остава председател на Комисията "Националната волейболна лига-мъже" заедно с целия си екип. Александър Виналиев пък е новия председател на съдийската комисия. Той е предложен и за член на съдийската комисия към Европейската конфедерация (CEV). Давид Давидов, който до сега беше член УС и вицепрезидент на федерацията, става председател на Комисията за детско-юношески волейбол на мястото на Евгени Иванов.

"Утвърдихме председателите на най-важните комисии. Живко Желев остава председател на Националната волейболна лига. Александър Виналиев е председател на съдийската комисия. Той е предложен и за член на съдийската комисия към европейската конфедерация CEV. Давид Давидов стана председател на комисията за детско-юношески волейбол. Той винаги ще има място в нашия спорт и няма никакво значение, че не е член на Управителния съвет. Най-вероятно ще остане и председател на комисията по маркетинг. И тримата вече имат пълната възможност да работят", заяви Любо Ганев, за който това ще е втори и последен мандат начало на БФВ.

Следвай ни:

Снимки: Startphoto