Срещите във Висшата лига стартират в началото на ноември. Жребият за първия кръг отреди Раковски-1964 (Севлиево) да срещне Звездец (Горна Малина). Регламентът за провеждане на плейофите във втората дивизия също се променя. Ето какъв бе коментарът пред BGvolleyball.com на старши треньора на севлиевци Стефан Ганчев:

"Първият мач винаги е важен, особено ако е домакински, с оглед на регламента. Отборът на Горна Малина не е за подценяване и ще ни очаква тежък мач. Регламентът не е лош, но според мен ще бъде в ущърб на отборите, които ще завършат на първо и второ място, защото отборите, които достигнат до полуфиналите, ще бъдат в добър игрови ритъм за разлика от първите два."

"Ние нямаме амбиции към призовите места. Този сезон ще опитаме да наложим повече състезатели от школата на клуба, като идеята е да израстват и ще търсим по-добри резултати при кадети и юноши. Ще разчитаме на петима външни състезатели и деветима юноши. В отбора от миналата година остават Пламен Христов и Йордан Каролов. Завръщат се Веселин Илиев, Христо Петков и Атанас Цветанов. Привлякохме и треньор в школата на клуба, който ще бъде помощник-треньор при мъжете - Асен Стаменов", завърши Ганчев.

Следвай ни: