Скоро започват първите осем мача от първия кръг на новия формат на турнира Лигата конференциите, който стартира с две срещи вчера. От 19:45 часа има няколко интересни двубоя. Сред тях е дебютът на Хайденхайм в евротурнирите. Германците приемат Олимпия (Любляна) в първия си мач. Испанският Бетис пък им не толкова лека визита на Легия, въпреки че влиза в този двубой в ролята на фаворит. Андалусийците обаче не се представят много убедително като гост от началото на сезона.

Отборът на Динамо (Минск), който бе отстранен по-рано през лятото от Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампиоснакта лига, приема шотландския Хартс в Азербайджан.

Останалите ранни срещи от днешната програма са Молде - Ларн, Омония (Никозия) - Викингур, Астана - ТСЦ Бачка Топола, Серкъл Брюж - Санкт Гален и Ноа - Млада Болеслав,

От 22:00 часа има още осем двубоя, сред които са тези на Челси и Фиорентина, които играят съответно срещу Гент и ТНС. АПОЕЛ Никозия на Георги Костадинов пък гостува на Шамрок Роувърс. Още пет срещи ще се изиграят по същото време.

Следвай ни: