Мениджърът на Уест Хам Юлен Лопетеги съобщи, че нападателят Никлас Фюлкруг е контузен и пропуска срещата с Ипсуич. Специалистът се надява националът на Германия да бъде във форма след международната пауза.

Фюлкруг пропусна последните четири мача и няма да бъде във форма навреме, за да се изправи срещу Ипсуич в събота.

31-годишния футболист има проблеми с ахилеса и прасеца и въпреки че се очакваше да се върне за мача с Ливърпул за Купата на лигата миналата седмица, той не успя да се възстанови и пропусна поражението с 1:5 на „Анфийлд“ и равенството миналия уикенд с Брентфорд - 1:1.

„Никлас все още е аут, не е на разположение. Бихме искали да е във форма сега, но той има малки проблеми. Това не е от сериозните травми, но е вярно, че го загубихме от първата международна пауза до втората. Надяваме се, че той ще бъде готов за следващите мачове“", заяви Лопетеги.

Уест Хям отчаяно иска да запише първа домакинска победа, след като загуби първите си три мача на свой терен в Премиър лийг.

„Винаги нашата работа е да живеем под това напрежение. Нормално е, искаме да спечелим и не сме печелили у дома. Нямаме загуба и навън, но не е достатъчно. Ето защо работим усилено, за да се изправим пред следващия мач и да успеем да победим Ипсуич. Това е основната ни цел“, добави Лопетеги.

Испанецът може да приветства завръщането на мексиканския полузащитник Едсон Алварас, който не игра срещу Брентфорд заради наказание.

Следвай ни: