Ювентус постигна впечатляваща победа с човек по-малко и надви с 3:2 РБ Лайпциг като гост снощи в Шампионската лига, но успехът може да има сериозна цена за “бианконерите”.

В гранда от Торино са притеснени относно състоянието на двама свои играчи - бранителят Бремер и новото попълнение Николас Гонсалес, които рано-рано напуснаха терена принудително.

Juventus Injury concerns: Bremer and Nico Gonzalez sidelined #Juventus #Bremer #NicoGonzalezhttps://t.co/VnU01hDud0

— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) October 3, 2024

Според “Гадзета дело Спорт” ситуацията с бразилския защитник, който изкълчи лошо коляното си и бе сменен след едва 6 минути  е особено притеснителна и в клуба се съмняват, че това е потенциална травма на кръстните връзки, която би го извадила за дълго от терените. Очаква се днес Бремер да премине медицински прегледи, след които ще има повече яснота за състоянието му.

Положението с Нико Гонсалес е по-добро, макар и напусна терена след само 12 минути, като за него също ще има повече информация след тестовете. Със сигурност крилото и Бремер ще пропуснат мача през уикенда с Каляри, а аржентинецът няма да бъде на линия и за мачовете на националния си отбор.

Следвай ни: