Легендата на Реал Мадрид Предраг Миятович говори в предаването "El Larguero" след снощната изненадваща загуба на Кралския клуб от Лил в Шампионската лига. Черногорецът, който игра в Реал от 1996 до 1999 г. и с чийто гол испанският гранд победи Ювентус във финала през 1998 г., изказа своите претенции най-вече към средната линия на отбора.

Тимът в защита не е лош, а и Лил не изигра страхотен мач, но мисля, че Реал Мадрид трябва да подобри много неща. Честно казано, не съм убеден в тази полузащита. Мисля, че проблемът срещу Лил беше в полузащитата. Това е халфова линия, която е твърде физическа и без особена креативност. Мисля, че Чуамени, Камавинга и Валверде са твърде много мускули и твърде много твърдост с топката“, каза Миятович.

💭 Pedja Mijatovic, sobre los problemas del @RealMadrid en #UCL

😠 "NO me convence el CENTRO DEL CAMPO"

😵 "Tchouameni, Camavinga y Valverde supone demasiado músculo y demasiada dureza con la pelota. Creo que no es un centro del campo adecuado para este juego del Real Madrid" pic.twitter.com/zKUimXdYE0

— El Larguero (@ellarguero) October 2, 2024

Бившият играч на Реал добавя: “Лука Модрич ми липсва много, а Тони Кроос не е тук. Не мисля, че това е подходящата полузащита. Говорехте за слабото представяне на Винисиус Жуниор, но начинът му на игра зависи много от топките, които идват към него. А срещу Лил не разполагахме с креативната полузащита, която може да му даде полезните пасове, за да играе играта си“.

Мисля, че Ендрик все още не е готов да играе като титуляр, тази година мисля, че той трябва да влиза от пейката, за да се възползва, когато противниковият отбор свали нивото си, за да вкара няколко гола“, завършва Миятович.

Следвай ни: