Старши треньорите на Фенербахче и Олимпиакос - Шарунас Ясикевичус и Йоргос Барцокас, влязоха в разпалена дискусия секунди след финалната сирена на двубоя между двата тима. “Фенерите” спечелиха сблъсъка с 82:71, а веднага след края на редовното време се стигна до разправията между двамата наставници.

Tension boiled over between Jasikevicius and Bartzokas right after the game ended 😳 pic.twitter.com/qxZuknepGs

— BasketNews (@BasketNews_com) October 4, 2024

“Шарас ме нападна веднага след края на мача. Това, което се случи по време на двубоя, бяха технически нарушения и за двама ни. Когато му подадох ръка, той ме нападна. Тове беше изключително неуважително”, заяви Барцокас относно инцидента.

След това пък Ясикевичус отвърна на думите на своя колега. “Първо, ние имаме страхотни взаимоотношения с Йоргос. Аз обаче чух някои коментари от негова страна, така че трябваше да отвърна. Това е вторият път, в който той се опитва да ме поучава на скамейката. Първо това се случи, когато беше в Химки. Няма да допусна никой да ми казва какво да правя с моя отбор. Това е неприемливо”, каза той.

Иначе Уейд Болдуин поведе Фенербахче с 19 точки и 7 асистенции. Найджъл Хейс-Дейвис добави 15, а Бонзи Колсън вкара 10 точки.

Моузес Райт бе топреализатор за Олимпиакос с 15 точки и 7 борби. Шакийл МакКисик наниза 13, а Александър Везенков допринесе с 11 точки.

Следвай ни:

Снимки: Gettyimages