Наставникът на Локомотив (София) Антон Велков говори след равенството на своя тим с Крумовград. Двата тима не се победиха и завършиха 0:0.

“Мисля, че въпреки загубата миналия мач в играта ни имаше повече положителни неща. Това лице не ги бях виждал на Локомотив, работим от 2 седмици заедно. Всички старания и качества днес отсъстваха, не очаквах да видя такова нещо. Трябва да поработим с момчетата по темата “психика” и как трябва да изглеждаме в домакинските мачове. Нито ние, нито Крумовград може да съжаляваме, че сме пропуснали победата, защото чисто игрово бяхме равностойни.

Много е хубаво да има баланс в играта на отбора. Стояхме по-добре, имахме доста грешки във Варна, но трябва да намерим собствения си баланс в това хем да се защитаваме добре, хем да бележим.

Мач със съвършено различен заряд. Мисля, че оттук-нататък програмата, в която влизаме и мачът със Славия дават по различен фокус. Смятам, че не трябва да хабя много сили за мотивация. Искаме да се представим изключително добре”, заяви Велков.

Следвай ни: