Защитникът на Левски Кристиан Димитров обяви след победата с 1:0 над ЦСКА - София, че тя е заслужена предвид представянето на тима му през втората част. Също така бранителят обяви "червените" за "изключителен отбор" и им пожела успех.

"Тази победа значи много за нас. Искам да благодаря на публиката, която ни подкрепяше. Радвам се, че успяхме да спечелим.

От сряда тренирам пълноценно с отбора. Усетих болежки през второто полувреме накрая, но в този мач и с болки трябва да се довърши.

Първото полувреме започнахме малко колебливо. Мисля, че беше равностойно. Но второто имаше само един отбор на терена и заслужено победихме.

Макун изигра много добър мач. Трудно му е да играе отдясно с ляв крак. Мисля, че много добре се справи. Искам да го поздравя и за гола.

ЦСКА е изключителен отбор и мястото в таблиацта, според мен, малко залъгва. Желая им успех и всичко най-хубаво.

Ние играем всеки мач за победа и дано накрая се поздравим с титлата. Какво ще стане, ще видим накрая на сезона", каза Димитров, който посъветва феновете да гледат филма за Гунди.

"Филмът за Георги Аспарухов е много хубав и искам на всички левскари да го гледат. Филмът е изключителен шедьовър", допълни бранителят.

"Кой каза, че мога да играя в Белфаст? Бях на инжекции. Така прецени лекарският щаб на Левски, който имаше връзка с националния отбор", разясни Димитров относно отказаната покана за националния отбор на България за мача срещу Северна Ирландия в Белфаст.

Следвай ни: