Пирин (Разлог) отстъпи драматично на Монтана с 2:3 гейма в мач от първи кръг, изигран в зала "Септември" в югозападния град.

Старши треньорът на домакините Благовест Катранджиев заяви, че състезателите му имат нужда от още сработка, но похвали младият Теодор Каменов.

"Играхме с отбор с добра селекция, винаги правим хубави мачове с тях. В тази среща в геймовете, които ни взеха, те стояха по-добре от нас на игрището. Успяха да ни затруднят със сервис, на посрещане изпитвахме доста затруднения, оттам не ни вървеше и атаката. Спряха ни в последните геймове на блокада, и мисля, че оттам допуснахме грешки, и вече накрая не издържахме и физически."

"Не знам колко грешки допуснали, в тайбрека бяха много. Направихме директни грешки от сервис, те направиха разликата, трудно е в тайбрека да се навакса изоставане", добави специалистът.

"Мога да кажа, че виждам израстване в Теодор (б.р. Каменов), за първи или втори път е основен състезател. Направи един добър мач, във важните моменти се притеснява явно. Другите момчета, които запазихме от миналата година, показват едно добро ниво. Надявам се в следващите мачове да показваме добра игра, имаме още нужда от сработка."

"Първенството ще бъде доста по-оспорвано от миналата година, няма аутсайдер, който всички да побеждават. Надявам се да се представим по-добре от миналата година, видяхме, че навън играем по-добре, отколкото тук. Надявам се това да продължи - да показваме по-добра игра", завърши Катранджиев.

Следвай ни: