Тимът на Локомотив Авиа (Пловдив) отбеляза отличен старт на новия сезон в efbet Супер Волей след победа като гост над Дунав (Русе) с 3:1 гейма.

Отличеният за MVP - разпределителят Антон Станчев, заяви пред BGvolleyball.com, че успехът се крие в промяната на играта, както и, че наградата за него не е нищо повече от оценка за свършената работа.

"Очаквахме да победим… дойдохме готови за мача. Не сме подценили отбора на Дунав нито за момент, но знаехме, че успехът ще бъде в нашия отбор."

"Започнахме колебливо първия гейм. Стараехме се да грешим възможно най-малко, докато противниците ни набраха скорост и бяха доста агресивни в атака. Може би това ни отпусна. Променихме играта веднага и от втората част до края на мача бяхме доста по-категорични и показахме ново лице", добави плеймейкърът.

"Наградата MVP за мен означава, че съм си свършил работата и съм помогнал на момчетата да победим - нищо повече", каза още Станчев.

"През новия сезон всички мачове ще бъдат изключително интересни и равностойни. Има едни 7-8 отбора, които се очаква да направят доста оспорвани мачове, защото нивото е горе-долу еднакво. С Локомотив имаме възможност да се преборим с тези отбори и да направим едно много добро класиране, а именно във високата част на таблицата", смята младият волейболист.

"В Пловдив се чувствам перфектно! Градът е страхотен, условията са прекрасни. Няма нещо, което да ми липсва. Всичко е на много добро ниво тук", завърши Станчев.

Следвай ни: