Треньорът на Милан Пауло Фонсека разкри имената на всички играчи, с които “росонерите” ще излязат в утрешния двубой от Шампионската лига срещу Брюж. Рафаел Леао и Фикайо Томори, които бяха оставени на пейката за мача с Удинезе, се завръщат сред титулярите. Тами Ейбрахам пък отпада от сметките заради контузия в рамото. Тео Ернандес, който пропусна последните два мача в първенството заради наказание, също ще бъде част от 11-те.

“Видяхме хубави неща в първите 30 минути на мача с Удинезе. Очаквах повече постоянство, но не беше лесно след червения картон. Израстването е забележимо и се надявам това отношение на играчите да стане норма в бъдеще. Покрай него можем да изградим останалото.

Не мисля дългосрочно. Не спечелихме първите два мача в Шампионската лига, но се фокусираме върху следващия. Мисля, че трябва да мислим само за мача, който предстои. Той не е решаващ, но е важен, защото взе още сме с нула точки. Брюж е качествен отбор.

В първите два кръга играхме срещу два от най-силните отбори в Европа в момента. Двата мача бяха много различни - имахме трудности с Ливърпул, но срещу Леверкузен, особено през втората част, показахме качествата си. Не спечелихме, но показахме признаци на израстване. Това трябва да продължи”, заяви Фонсека.

Ето и съставът, с който треньорът обяви, че Милан ще започне утре: Менян, Емерсон, Габия, Томори, Тео Ернандес, Фофана, Лофтъс, Райндерс, Леао, Пулишич, Мората

Следвай ни: