Старши треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 Иван Станев говори за официалния клубен сайт преди утрешния първи мач на тима за настоящия сезон 2024/2025 в мъжкото волейболно първенство за България. Шесткратните шампиони на страната приемат Черно море в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас утре от 18:00 часа.

„Фокусирани сме изцяло върху първия ни домакински мач за сезона. Готови сме за първото морско дерби и си пожелавам да зарадваме с победа верните ни фенове, за които знам, че ще напълнят спортна зала „Бойчо Брънзов“. Имаме нужда от всеки един от тях във всеки един мач“, заяви символът на клуба.

Той говори и за ситуацията със словашкия централен блокировач Шимон Крайчович, който претърпя операция на носа, счупен при успеха с 3:0 над гръцкия Кифисия в първия 1/32-финал в европейския клубен турнир за Чалъндж къп на 9 октомври пред близо 1400 души в „Арена Бургас“.

„Всички момчета освен Шимон са на линия. Той се възстановява добре и очакваме до седмица да започне да тренира наравно с отбора“, каза Станев.

Следвай ни: