Информациите, че шейх Джасим бин Хамад Ал Тани е спечелил битката за Манчестър Юнайтед тръпнаха от Катар и вчера обиколиха всички водещи медии на Острова, но за момента не се потвърждават от екипа на шейха. Според „Мирър“ антуражът на свръхбогатия кандидат за 20-кратните шампиони на Англия е обявил, че за момента тази новина остава „чиста спекулация“ и те предпочитат да останат в изчаквателна позиция, докато настоящите собственици – семейство Глейзър, не обявят решението си. Очакванията са това да се случи по-късно тази седмица.

Вчера дори друг мастит катарски бизнесмен – Заид Ал Хамдан, използва профила си в „Туитър“, за да поздрави шейх Джасим за сделката. Публикацията събра над 25 000 харесвания. Цената на акциите на Манчестър Юнайтед пък за малко скочиха с около 30%. След това обаче ентусиазмът поутихна и започнаха да се появяват и други информации. Според британската агенция „Прес асосиейшън“, както и според „Мирър“, нито една от страните, които се борят за Юнайтед, не е получила все още отговор от семейство Глейзър и шансовете на шейх Джасим и сър Джим Ратклиф остават изравнени.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe