Петъчният епизод на “Контра” е посветен на финалната четворка на Лигата на нациите и някои от най-интересните мачове през уикенда в квалификациите за Евро 2024.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки, Мартин Стоичков и Даниел Любомиров анализират полуфиналните битки от Лигата на нациите, в които Хърватия и Испания излязоха победители.

Ще успеят ли “ватрените” най-после да спечелят и трофей, след като се представят блестящо на големите първенства, а вече докосват и титлата от Лигата на нациите?

Има ли необходимите изпълнители в атака Испания, за да пренесе добрата инерция във финала? Реално ли е всъщност подмладяването, за което беше взет новият селекционер Луис де ла Фуенте?

Италия отново претърпя разочарование на полуфинал срещу Испания, а сега предстои двубой за бронза срещу домакините Нидерландия. И двата тима показаха, че могат да допускат индивидуални грешки в защита, а означава ли това, че ще видим нов резултатен мач?

Португалия ще се опита да запише нова изразителна победа като домакин в квалификациите за Евро 2024 срещу Босна и Херцеговина. Кои от звездите в авангарда на “мореплавателите” ще вкарат попаденията?

Норвегия приема Шотландия в най-непредвидимия и интригуващ мач от квалификациите през уикенда. Ерлинг Холанд и компания ще търсят задължителна победа, а шотландците могат да се утвърдят на върха и да вземат сериозен аванс пред Испания.

Гледайте “Контра”!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe