Радващият се на отличен старт на кариерата си в Реал Мадрид Джуд Белингам е очарован от атмосферата в клуба. През лятото той беше привлечен от Борусия (Дортмунд) и веднага започна да бележи голове, като досега има 13 в 13 срещи.

“Когато за първи път попаднах в съблекалнята на тима, бях леко притеснен - разказа англичанинът пред “Екип”. - По принцип никога не съм възхвалявал звездите. Но когато си до тях на място и виждаш какво са постигнали, е трудно да не си кажеш “Уау, това е върхът”.

“Първоначално ги гледах отблизо и си мислех: “Еха, седнал съм на една маса с Тони Кроос и обядваме заедно”. После обаче осъзнаваш, че това са много скромни хора, които ти помагат да се адаптираш”.

“Невъзможно е да опишеш емоциите от първия си мач на “Бернабеу”. Това е сбъдната мечта. Фланелката на Реал Мадрид е прочута по целия свят и когато я носиш, се чувстваш като в костюм на супергерой. Това е голяма привилегия и чест. Длъжен си обаче постоянно да показваш класа на терена, за да можеш да играеш всяка седмица”, добави Белингам.