Защитникът на Сент Етиен Лео Петро каза, че загубата от Ница с 0:8 в петък е "позор" за легендарния клуб от френската Лига 1.

„Няма анализ. Това, което направихме, е позор. Трябва да се срамуваме от себе си, за нашите привърженици и за цялата работа, която положихме", каза Петро пред DAZN, след като Сент Етиен записа четвъртата си загуба в пет мача в лигата този сезон. „Да допуснем осем гола, да не съществуваме в нашето състояние на ума и в единоборствата. Не знам какво да кажа“, добави Петро.

Победата съвпадна с честванията на 120-ата годишнина на Ница, като старши треньорът Франк Хайзе каза, че резултатът ще остане гравиран в съзнанието му завинаги.

„Мачове с такива резултати не се случват често, ако изобщо се случват“, каза Хайсе сред празничната атмосфера на Стад дьо Ница, като домакините спечелиха втората си победа в пет мача от Лига 1.

Петро каза, че Сент Етиен ще се опита да остави този резултат зад гърба си възможно най-скоро, като следващият им мач в Нант предстои на 29 септември. „Имаме 10 дни, за да работим наистина здраво... Ще гледаме много бързо напред към следващия мач“, каза Петрот

Следвай ни: