Италианският гранд Интер иска да привлече нов нападател през зимния трансферен прозорец и една от разглежданите цели е Антони Марсиал, твърди вестник “Сън”. 

Френското острие пристигна на “Олд Трафорд” преди осем години срещу сериозна трансферна сума, но така и не успя да оправдае голямото доверие. 27-годишният офанзивен футболист има едва 220 минути от началото на сезона. Той продължава да има надежди, че при силна втора половина от кампанията може да успее да си осигури място в състава на “петлите” за предстоящото Евро 2024 в Германия. Именно поради тази причина той също ще разгледа сериозно опциите си през зимата. 

От своя страна Интер планира да вземе Марсиал със свободен трансфер или в краен случай с минимална трансферна сума. Това е изпитана схема, по която “нерадзурите” успяха да вземат няколко играчи от “Олд Трафорд” като Алексис Санчес и Ашли Йънг. Французинът е гласен за заместник на привлечения през лятото Марко Арнаутович, който бе взет през лятото, но до момента е изиграл само седем мача и от края на септември лекува разтежение.