Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу заяви, че не трябва да се бърза с входящите трансфери, защото това може да доведе до грешки, но все пак призна, че "шпорите" работят по няколко сделки.

"Работим по въпроса за привличането на нови футболисти, но всички трябва да имат търпение. Имаме разработен план и ще го следваме с малки стъпки. Понякога привличането на даден футболист отнема много време, защото искаме да го вземем в подходящ момент. Не искам да си поставям срокове. Не искам да правя грешки и после да бъде обвиняван. Трансферният пазар е динамичен и нещата се променят с всяка секунда", каза специалистът пред "Скай Спортс".

58-годишният Постекоглу отново призова феновете на "шпорите" за търпение и обеща, че ще има нови попълнения в селекцията.

"По това време на годината е трудно за феновете, защото нямат цялата информация за трансферната дейност на клубовете, но това са предпазни мерки, защото е пълно с фалшиви новини. Надявам се почитателите ни да ме разберат", добави роденият в Гърция мениджър на Тотнъм.

Следвай ни: